Optimaliseer je bedrijf met onze ICT oplossingen

Je kunt er niet meer omheen: ICT is onmisbaar in ieder bedrijf. Tegelijkertijd is bij veel bedrijven nog winst te behalen door de ICT efficiënter, veiliger en professioneler in te richten. Clear ICT optimaliseert je bedrijf op het gebied van werkplekbeheer, telefonie, internetverbindingen en -infrastructuur en het automatiseren van processen.

Wat kunnen we voor jouw bedrijf betekenen?

De moderne werkplek
Efficiënt, veilig en hybride werken
Vaste en mobiele telefonie
Bereikbaar waar en wanneer je wil
Internet en connectivity
Met de beste support
Automatiseren van processen
Werk sneller en nauwkeuriger

De moderne werkplek

Als werkgever wil je een werkplek voor je medewerkers waarin efficiënt en overzichtelijk samengewerkt kan worden en waar veel oog is voor veiligheid voor je bedrijf en je medewerkers. Tegenwoordig is dit in veel gevallen ook een hybride werkplek, waarmee je zowel thuis als op kantoor overal bij kunt. Daarbij wil je zelf de touwtjes in handen hebben en voor eventuele wijzigingen of problemen korte lijnen hebben met een expert.

Dát is de moderne werkplek van Clear ICT.

Vaste en mobiele telefonie

Bellen en gebeld worden op een vaste telefoon, mobiele telefoon, en zelfs op een laptop of tablet? Met een volwaardige telefooncentrale met wachtrijen, keuzemenu’s, directe doorkiesnummers, voicemails en meer? Dat vind je in de moderne telefooncentrale van Clear ICT.

De telefooncentrale is geheel naar eigen wens in te richten, waardoor jij jouw beller kunt opvangen zoals jíj dat wilt, en gemakkelijk intern kunt routeren. Ga voor efficiëntie, gastvrijheid en de kortste lijntjes.

Internet en connectivity

Een simpele internetverbinding regelen kan (bijna) iedereen. Maar kun je zowel voor de internetverbinding zelf, als ook voor het inmeten van WiFi met een heatmap en het netwerkbeheer, bij dezelfde partij terecht? Heb je een specialist op één telefoontje afstand? En word je ook razendsnel geholpen in geval van een storing?

Bij Clear ICT is het antwoord op al deze vragen ’ja’. Met een internetverbinding van Clear ICT ga jij voor kwaliteit. Wat jouw netwerkwensen ook zijn, de kans is groot dat wij het in huis hebben.

Automatiseren van processen

Hoe veel tijd is jouw bedrijf dagelijks kwijt aan terugkerende taken? Hoe arbeidsintensief is het proces bij bijvoorbeeld nieuwe klanten? Of komt er een project aan waarbij veel dezelfde handelingen moeten worden uitgevoerd?

Door processen te automatiseren bespaar je al gauw een paar minuten per lead of handeling. We kunnen hierbij de verschillende softwareprogramma’s waar jouw bedrijf mee werkt met elkaar laten communiceren.

Maak van jouw proces een domino, de investering verdient zichzelf al snel terug.

Fluitend door je IT security
assessment

Met de online gevaren van tegenwoordig is cyber security een essentieel, onmisbaar onderdeel geworden van jouw bedrijfsvoering. De nieuwe generatie virussen is slim en ontwikkelt zich razendsnel, een simpele virusscanner kan tegen veel virussen niet meer de beveiliging bieden die nodig is. Met het risico op datalekken, vergrendelde bedrijfsdata en hoge kosten als gevolg.

Clear ICT beveiligt je bedrijf met meerdere beveiligingslagen, zoals tijdige beveiligingsupdates, applockerpolicies, firewallpolicies en een goede, professionele virusscanner. En mocht een virus zich hier toch doorheen werken, een dagelijks gemonitorde backup zodat jij weer snel bij jouw gegevens kunt.