Internet en connectivity

Een simpele internetverbinding vind je bij veel aanbieders. Maar kun je zowel voor de internetverbinding zelf, als ook voor het inmeten van WiFi met een heatmap en het netwerkbeheer, bij dezelfde partij terecht? Heb je een specialist op één telefoontje afstand? En word je ook razendsnel geholpen in geval van een storing? Bij Clear ICT is het antwoord op al deze vragen ’ja’. Met een internetverbinding van Clear ICT ga jij voor kwaliteit. Wat jouw netwerkwensen ook zijn, de kans is groot dat wij het in huis hebben.

Internetverbindingen

Wij bieden de internetverbinding die jij nodig hebt; Glasvezel, 4G, 5G, of zelfs Starlink. En natuurlijk met de gewenste en benodigde snelheid.

WiFi in jouw bedrijfspand(en)

Een WiFi netwerk nodig in jouw pand(en)? Met predictive heatmaps meten we jouw ideale netwerk in. We ontzorgen het volledige project, tot aansturen van de installateur toe.

Zodra het netwerk draait updaten we je hardware op regelmatige basis. Het systeem wordt gemonitord op afstand, waardoor we problemen snel kunnen verhelpen en aanpassingen en updates ook op afstand kunnen uitvoeren.

Netwerk beveiliging

Een veilig netwerk is essentieel. Wij leveren jouw Firewall oplossing met antivirus engine. De Firewall scant aan de voorkant al het netwerkverkeer op virussen.

Ook denken we met je mee over de beste oplossing voor jouw netwerkbeveiliging. Waar liggen de risico’s en hoe voorkom je deze? Security by design, noemen we dit.
Wij realiseren dit bijvoorbeeld met behulp van een netwerkplan. Zet bijvoorbeeld verschillende apparatuur in verschillende separate netwerkgebieden (VLAN), zodat een apparaat dat gehackt wordt in gebied 1, nooit de apparaten in een ander gebied kan besmetten. Met behulp van zo’n VLAN zet je jouw belangrijkste apparaten al bij voorbaat in quarantaine, terwijl ze wel gebruikmaken van hetzelfde netwerk.

Snelle, deskundige service bij problemen

Een netwerkprobleem heeft vaak tot gevolg dat het hele bedrijf stil ligt. Onze klanten kunnen rekenen op een vlotte, vakkundige helpdesk in het geval van problemen met het netwerk. Zo leveren wij bijvoorbeeld netwerk aan restaurants die bij een storing geen muziek, kassa, alarm en telefoon meer hebben. En aan bedrijfsverzamelgebouwen waarin in geval van storing meerdere bedrijven niet kunnen werken. Dankzij onze korte lijnen, onze proactieve benadering en onze brede specialisatie op dit gebied, kunnen we downtime tot een minimum beperken.

Iets voor jou!

We kijken graag samen met jou hoe we de beste internetverbinding kunnen bieden voor jouw bedrijf. Laat je gegevens achter of bel ons, we maken graag een afspraak!