Vaste en mobiele telefonie

Bellen en gebeld worden op een vaste telefoon, mobiele telefoon, en zelfs op een laptop of tablet? Met een volwaardige telefooncentrale met wachtrijen, keuzemenu’s, directe doorkiesnummers, voicemails en meer? Dat vind je in de moderne telefooncentrale van Clear ICT.

Wat kan je met 3CX cloudtelefonie?

De telefooncentrale is geheel naar eigen wens in te stellen. Zodat jij jouw beller kunt opvangen zoals jíj dat wilt, en gemakkelijk intern kunt routeren. Daarbij is het mogelijk om 3CX te integreren met je CRM pakket, zodat je bij een inkomend gesprek meteen de juiste klantkaart op je beeldscherm krijgt, of deze makkelijk aan kunt maken.

Integreer je website

Integreer de telefooncentrale met je website en laat website bezoekers chatten met jouw medewerkers.

Koppel met CRM

Koppel de telefooncentrale met je CRM-pakket. Open met een druk op de knop de klantkaart wanneer de klant belt. En werkt automatisch in het CRM pakket bij wie, wanneer met de klant gebelt heeft.

Chatten

Chat met je collega’s via de app. Zo kan je even snel een terugbelverzoek achterlaten voor een collega. 

Koppel met WhatsApp

Koppel WhatsApp for Business en verdeel binnenkomende WhatsApp berichten over meerdere medewerkers.

Openingstijden

Schakel de telefoon automatisch door naar voicemail, keuzemenu of bijvoorbeeld storingsdienst. Ook je zakelijke mobiel.

Belgroepen

Laat meerdere telefoons overgaan wanneer je gebeld wordt. Zo zorg je ervoor dat bijvoorbeeld het hoofdnummer van het bedrijf door meerdere medewerkers kan worden beantwoord. 

Gesprekken opnemen

Neem gesprekken automatisch op zodat je ze op een later moment terug kan luisteren. Ook wanneer je met je mobiel belt.

Keuzemenu

Routeer bellers automatisch naar de juiste afdeling gebaseerd op de keuze van de beller.

Uitgebreide rapportage

Bekijk de performance van je klantenservice of servicedesk met de uitgebreide rapportage mogelijkheden. En laat bijvoorbeeld een email sturen zodra er veel telefoonverkeer binnenkomt.

Een zakelijk telefoonsysteem gewoon met je eigen mobiel

Bring your own Mobile

Grote kans dat je een mobiele telefoon bezit die aan al je wensen en eisen voldoet, waarom zou je dan een extra toestel aanschaffen voor je zakelijke telefoontjes?

Integreer je mobiele telefoon met de 3CX telefooncentrale. Dat kan via de mobiele app of via een e-SIMkaart. Heb je een vrije dag? Jij bepaalt jouw zakelijke bereikbaarheid eenvoudig via de app.

Jij bepaalt jouw bereikbaarheid

Via de app bepaal jij wanneer je zakelijke telefoontje wil ontvangen. Dit kan  gebasseerd op je werktijden of door in de app de status te wijzigen.

Integratie via 3CX App

Integreer je mobiele telefoon in de telefooncentrale met de 3CX App. Gratis te gebruiken en beschikbaar voor Android en iPhone.

Integratie via e-SIMkaart

Je mobiele telefoon kan ook met een e-SIMkaart of fysieke SIMkaart geintegreerd worden in de 3CX telefooncentrale. Handig wanneer je veel onderweg bent en niet altijd mobiele data tot je beschikking hebt.

Bring your own mobile
3CX App
e-SIMkaart
Bereikbaarheid

Welke bedrijven gingen je voor?

IT-security hebben we bij Clear ICT hoog in het vaandel staan. Steeds vaker vinden gerichte hack- en fraude aanvallen plaats waarbij er eerst uitvoerig onderzoek is gedaan is naar het te hacken doel. Daarom vind je bij ons geen uitgebreide reviews met klantnamen, bedrijfsnamen en geïnstalleerde oplossingen terug op de website.

Wil je nou weten wie er precies achter deze klantcases schuilgaan? Neem dan even contact met ons op via 0314 2000 20. We vertellen je er graag meer over.

 

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Met meer dan 15 jaar ervaring in de VoIP wereld denken wij graag met jou mee om het telefoonsysteem zo efficïent mogelijk aan te laten sluiten op jouw bedrijf.

Waar we ook razend enthousiast van worden:

  • Maken van maatwerk koppelingen met CRM-pakketten
  • Projectbegeleiding bij grote en kleine telefonieprojecten
  • Leveren van gebruikersondersteuning

 

Z

Iets voor jou!

Ga voor efficiëntie, gastvrijheid en de kortste lijnen. Bel ons, we vertellen je er graag meer over!

Bel 0314 2000 20