Vaste en mobiele telefonie

Bellen en gebeld worden op een vaste telefoon, mobiele telefoon, en zelfs op een laptop of tablet? Met een volwaardige telefooncentrale met wachtrijen, keuzemenu’s, directe doorkiesnummers, voicemails en meer? Dat vind je in de moderne telefooncentrale van Clear ICT.

De telefooncentrale

De telefooncentrale is geheel naar eigen wens in te stellen. Zodat jij jouw beller kunt opvangen zoals jíj dat wilt, en gemakkelijk intern kunt routeren. Daarbij is het mogelijk om 3CX te integreren met je CRM pakket, zodat je bij een inkomend gesprek meteen de juiste klantkaart op je beeldscherm krijgt, of deze makkelijk aan kunt maken.

Bellen en gebeld worden op alle devices

De moderne telefooncentrale van Clear ICT maakt je werkplek flexibel. Waar je ook bent, je kunt bellen en gebeld worden met alle devices. Met je laptop, je tablet, je mobiele telefoon en met een ouderwets vast telefoontoestel; zolang het device verbonden is met internet, ben jij in de lijn.

VAMO – Vast mobiel integratie

Wil je via de telefooncentrale bereikbaar zijn, maar heb je niet overal beschikking tot internet? Bijvoorbeeld omdat je veel op pad bent, of op veel verschillende locaties werkt? Met VAMO is je mobiele telefoon rechtstreeks aangesloten op de telefooncentrale, maar bel je via het netwerk van KPN. Dus ook zonder internetverbinding kun jij altijd bellen en gebeld worden.

Iets voor jou!

Ga voor efficiëntie, gastvrijheid en de kortste lijntjes. Laat je gegevens achter of bel ons, we maken graag een afspraak!