De moderne werkplek van Clear ICT

Als moderne werkgever wil je voor jouw medewerkers een werkplek waar efficiënt en flexibel kan worden (samen)gewerkt. Daarnaast wil jij je geen zorgen hoeven maken over de veiligheid, en wil je korte lijnen met een expert bij eventuele problemen en vragen. Goed dat je je verdiept in de moderne werkplek van Clear ICT, daarmee kun jij namelijk al deze hokjes afvinken én ben jij zelf in control!

Zelf de touwtjes in handen

Bepaal zelf wat er wel en niet op de computer van de medewerker staat. Vanaf een centrale plek kunnen programma’s en updates organisatiebreed worden geïnstalleerd en eventueel gepersonaliseerd. Dit voorkomt wildgroei aan programma’s en verkleint aanzienlijk het risico op virussen.

Daarnaast heb jij inzichtelijk waar de bestanden van jouw bedrijf staan, met wie ze gedeeld zijn en wie er toegang heeft tot bepaalde mappen. Scherm mappen of bestanden af voor teams of medewerkers, en krijg een melding wanneer een bestand extern gedeeld wordt. JIJ bent in control.

Altijd en overal (samen)werken

Met de moderne werkplek van Clear ICT werken jij en jouw medewerkers altijd en overal. Of je nou thuis werkt, op kantoor of in de trein, als je toegang hebt tot een internetverbinding kun je in jouw vertrouwde werkomgeving aan het werk.

Ook samenwerken staat centraal in de moderne werkomgeving van Clear ICT, zelfs wanneer je op verschillende locaties werkt. Zo werk je bijvoorbeeld tegelijkertijd in hetzelfde bestand, kun je interne communicatie, kennis en bestanden onderbrengen in Microsoft Teams, en heb je standaard beschikking tot alle Office applicaties.

Veilige werkplek

Vroeger stuurde een virus zichzelf alleen nog door naar al je contactpersonen. Vervelend, maar niet erg schadelijk. Tegenwoordig kan een virus een heel bedrijf definitief uitwissen of vergrendelen. En deze virussen ontwikkelen zich razendsnel. Een brede, up-to-date beveiliging is essentieel. Met meerdere beveiligingslagen voorzien wij de volledige werkomgeving van jou en jouw medewerkers van een enterprise class beveiliging, die wordt beheerd en gemonitord door een expert.

Daarnaast kun je mappen en bestanden zowel intern als extern veilig delen of juist afschermen. En staan al je gegevens en data veilig in de cloud en waar ze behouden blijven in geval van bijvoorbeeld brand, diefstal of vastlopen van je computer. Je dure harde schijf en server kunnen dus de deur uit.

Iets voor jou!

Wij laten je graag zien hoe de moderne werkplek van Clear ICT voor jouw bedrijf eruit kan zien. Laat je gegevens achter of bel ons, we maken graag een afspraak!